Oglas
· · Komentari: 0

Pevačica progovorila o ljubavi, pa objasnila zbog čega je dugo sama: "Dok ne bude kako ja hoću, ostaću sama"

O privatnom životu pevačice Aleksandre Bursać se često govorilo, a poslednjih nekoliko godina pretežno je tema njen emotivni status.

1693635842_Untitled.jpg
Foto: Instagram/ Printscreen/ Aleksandra Bursać
Oglas

Iako su je povezivali sa nekim momcima, pevačica priznaje da je već dugo sama. Nedavno je za Grand otkrila da li se nešto promenilo na tom polju, a njen odgovor će iznenaditi sve.

- Ja bih volela stvarno da se pojavi neka ljubav ozbiljna, jer sam ja jedna ozbiljna devojka. Tako da čekamo to. Dok ne bude kako ja hoću, ostaću sama – rekla je ona.

Podsetimo, u medijima se pojavila priča da je Aleksandra Bursać u vezi sa kolegom Emirom Đulovićem, ali je ona dematovala ove navode.

– Nije mi Emir dečko, on je moj dragi kolega sa kojim sam i privatno super- rekla je Aleksandra.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas