· · Komentari: 0

PLAVA KRV: Za ovih 9 POZNATIH LIČNOSTI možda niste znali da zaista imaju KRALJEVSKO POREKLO

Megan Markl bila je aristokratija i pre svoje udaje, a pogledajte koje još poznate ličnosti imaju veze sa kraljicom Elizabetom

1668674753_profimedia-0020504012-Hilari-Daf.jpg
Photo: Profimedia

Neke poznate ličnosti imaju toliko blistave i uspešne karijere, da se smatraju aristokratijom Holivuda, sa punim pravom. Iako nama ponekad deluju kao da imaju plavu krv, iznenađujući  broj poznatih zaista ima izrazite nasledne veze sa monarhijom.
Donosimo vam slavne ličnosti, za koje možda niste znali da imaju kraljevsko nasleđe, a sve je otkrio sajt 'FindMyPast':

1. Hilari Dafi 

Foto: Profimedia

Ova mlada glumica ima status najbliže američke slavne rođake kraljice Elizabete II. Hilari je tim povodom dobila nadimak 'Američke kraljevske poznate ličnosti'. Daf je kraljicina rođaka 18-to koleno, po britanskom komandantu Aleksandru Spotsvudu, desetom praunuku Edvarda III.

Pročitajte još:  MEGA POTEZ: Megan Markl i Princ Hari planiraju veliki NOV PROJEKAT, pogledajate o čemu se radi!

2. Uma Turman

Foto: Profimedia

Oskarovka i zvezda 'Kill Bill'-a, je kraljicina rođaka 21-vo koleno, preko njenog pretka engleskog kralja Edvarda I.

3. Anđelina Džoli

Foto: Profimedia

Anđelinina majka, Mari Bertrand, je potomak francuske kraljevkse loze. NJeni potomci vuku korene još do Filipa II, sina Luisa VII, francuskog kralja iz 12-tog veka. Ovo povezuje Džolijevu sa Marijom od Francuske, uticajnom francuskom princezom tog vremena, i Filipovom polu-sestrom. Glumica je takođe rođaka kraljice Elizabete II- 26-to koleno.

Pročitajte još: Kristijano Ronaldo prisetio se gubitka bebe: Georgina i on suočili su se sa brojnim pitanjima

4. Elen Dedženeris

Foto: Profimedia

Elen Dedženeris i Kejt Midlton, buduća kraljica Engleske su dalje rođake. Sve zahvaljujući familijarnoj vezi sa Ser Tomasom Ferfeksom. Dedženeris je pokušala da iskoristi ovu porodičnu vezu da bi dobila pristup malenom princu Džordžu.
Jednom prilikom je izjavila: ''Imam liniju odeće, mogu mu pokloniti nešto, mogu čak napraviti poseban ogrtač za njega''.

5. Tilda Svinton

Foto: Profimedia

Poreklo ove glumice androgenog izgleda je dobro poznato svima koji su gledali film 'Hrabro srce'. Škotski kralj, koji je pokorio Edvarda I, i preuzeo škotsko kraljevstvo u 14.veku,  poznata glumica je njegov direktan potomak.

6. Džoni Dep

Foto: Profimedia

Najpoznatiji po svojoj ulozi Kapetana Speroua, Džoni je još jedan dalji rođak britanske kraljice, 20-to koleno.

7. Bruk Šilds

Foto: Profimedia

Američka glumica Bruk Šilds ima plave krvi, uz svoje kraljevsko držanje i lepotu. Ona je druga po redu američka najbliža rođaka kraljice Elizabete II, odmah iza Hilari Daf. U njenom porodičnom stablu stoje i imena 
francuske aristokratije, poput- Šarlemadžine i El Cid, Vilijama Osvajača, Katrin de Mediči, kao i kralja Harolda.

8. Bijonse

Foto: Profimedia

Ne samo što ima nadimak 'Kraljica Bi', ova ikona je takođe potomak, 25-to koleno kraljice Elizabete II. Možemo samo da zamislimo Bijonse kako bi izgledala na kraljvskom tronu, sa sve bogatim nakitom i kraljevskim stajlingom.

9. Megan Markl

Foto: Profimedia

I pre nego što je zvanično postala deo kraljevske porodice, Megan je i sama imala veze sa aristokratijom. Naime, sa očeve starne, jedan potomak ima kraljevsko poreklo. NJegovo ime je Vilijam Skiper, koji je emigrirao u Boston 1639.godine, a potomak je engleskog kralja Edvarda III. Skiper je takođe prvi rođak Margaret Kerdeston, žene francuskog plemića.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.