Oglas
· · Komentari: 0

Pobednik takmičenja "Zvezde Granda" je zbog finala propustio događaj koji svi pamte ceo život: "To nikada neću zaboraviti"

Nermin Hadžić je te večeri ostvario svoje snove

1676116609_zvezde_granda_pobednik_26062022_009.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Nermin Handžić je prošle godine u junu pobedio u takmičenju "Zvezde Granda". On je zbog tog događaja propustio proslavu mature a jednom prilikom je izjavio kako nikada neće zaboraviti reakciju svojih drugova kada im je javio srećne vesti.

- Verovali ili ne, matursko veče je bilo baš na dan finala. Ne mogu da kažem da mi nije bilo žao što nisam prisustvovao, ali ipak je bilo u pitanju finale. Sećam se da su svi drugari sa velikim nestrpljenjem iščekivali da im javim šta se dešava. Iako je matura nešto što se pamti celog života stvarno nisam zažalio i siguran sam da je ovo kruna mog truda i naravno ostvarenje mog velikog sna. Nikada neću zaboraviti reakciju drugova kada su saznali da sam pobedio, ma to nema cenu (smeh) - ispričao je Nermin za "Grand" prisećajući se koliko su svi bili srećni i ponosni na njega.

Nermin je oduvak sanjao o ovoj pobedi i ona mu je delovala veoma daleko i nemoguće, međutim, dokazao je da željom, radom i trudom svako može da ostvari svoje snove.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas