Oglas
· · Komentari: 0

Počelo finale PZE: Voditelji u duhu Holivuda - Kosjerina zasenila u belom, a Marić pokazao sam vrh muške mode (FOTO)

Počelo finalno veče izbora za pesmu Evrovizije

1677960367_332809544_1421817731965882_8761901374829069737_n.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Srbija će u toku večeri odabrati svog predstavnika za "Pesmu Evrovizije" koja se održava u Liverpulu u maju.

Veliko finale otvorili su glumac Milan Marić i Dragana Kosjerina. Oni će gledaoce i ove večeri voditi iz numere u numeru, do samog proglašenja pobednika.

Lepa voditeljka je svojom pojavom oduševila kako prisutne u studiju, tako i sve gledaoce pokraj malih ekrana. Navikli smo da Kosjerina blista na svakom pojavljivanju, ali je večeras posebno oduševila.

Trećom, pažljivo biranom toaletom zasenila je sve prethodne pojave. Nosi dugačku belu haljinu koja prati liniju tela i seže do poda. Belina haljine "razbijena" je šljokičastim sivim delom sa jedne strane ruke. Kosu je ove večeri odlučila da pusti da razbarušeno pada u odnosu na prethodne večeri, kada je imala visoke, elegantne punđe.

Milan Marić je večeras takođe posebno elegantan. Pokazuje da sa jednostavnim crnim odelom i belom raskopčanom košuljom nema greške, a mnogi bi se složili da njegov večerašnji stil može da parira onima sa holivudskog crvenog tepiha.

Foto: printscreen, RTS

U finalu će nastupiti 16 takmičara:

1. Stefan Shy - Od jastuka do jastuka

2. Boris Subotić - Nedostupan

3. Nadia - Devojka tvog dečka

4. Duo Grand - Viva la Vida

5. Nađa - Moj prvi ožiljak na duši

6. Frajle - Neka neka

7. Hurricane - Zumi zimi zami

8. CHEGI & Braća Bluz Bend - Svadba ili kavga

9. DŽipsii - Greh 10.

10. Luke Black - Samo mi se spava

11. Filip Baloš - Novi plan drugi san

2. Princ - Cvet sa Istoka

13. Filarri - Posle mene

14. Gift - Liberta

15. Empathy Soul Project - Indigo

16. Zejna - Rumba

Podsetimo, Novi evrovizijski predstavnik Srbije na "Pesmi Evrovizije 2023" biće izabran zbrajanjem glasova publike i žirija u odnosu 50:50.

Svoj deo prihoda od pristiglih SMS poruka tokom tri dana festivala "Pesma za Evroviziju 2023" RTS će po tradiciji donirati onima kojima su podrška i pomoć potrebni.

Novac će nakon finala biti uplaćen za nabavku aparata za Dom zdravlja u opštini Bojnik, na jugu Srbije.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas