· · Komentari: 0
PODRŠKA

"Počinješ...": Slađa Alegro uputila poruku momku koji je u Zvezdama granda ODUŠEVIO SRBIJU (FOTO/VIDEO)

Vrtoglavi uspeh i ogromna podrška sa svih strana.

1609852350_135854458_220849109582060_5290427055726232693_n.jpg
Foto: Instragram/slađa.allegro/Youtube/Đ RIKSON

Pethodne subote regionalno muzičko takmičenje "Zvezde granda" obeležio je nastup Isaka Šabanovića iz Bijelog Polja. Kada se pojavio na sceni, posle prvog stiha pridobio je celokupni žiri kao i publiku i sve je bilo jasno. Muzička scena će biti bogatija za još jednog izvrsnog pevača.

Od energije koju je poslao svima koji su ga tada gledali i slušali, niko nije mogao da ostane ravnodušan. 

Pročitajte još: EMOCIJA JE NJEGOVO DRUGO IME: Ko je dečko koji je sinoć rasplakao i naježio Srbiju? (FOTO)

NJegov glas, emocija i neverovatan muzički dar koji poseduje, učinili su to da za samo 24 sata postigne vrtoglavi uspeh, a sve to samo svojom iskrenom emocijom i glasom, što muzika i treba da emituje.

Svima nam je ušao u srca, u domove, uneo prelepu atmosferu i spojio nas svojom muzikom.

A na njegov talenat su odgovorili brojni poznati, vrhunski pevači. Tako je i Slađa Alegro podelila svoje imresije na društvenim mrežama. NJene reči upućene ovom neverovatnom momku daju vetar u leđa.

Slađinu poruku upućenu ovom talentovanom mladiću prenosimo u celosti:

- Toliko toga bih rekla, a toliko shvatam da nema potrebe da išta komentarišem, a sa druge strane mi žao da javno i glasno ne iskomentarišem nešto što me ostavilo bez reči. Energija, emocija koja je probila tv ekran i došla do mene i verujem, svih koji su te čuli. Želim ti sve, sve što si sam sebi ikada poželeo, a nadam se da si poželeo da preskočiš planine, mora, okeane, da dotakneš zvezde!!! Počinješ...

Pročitajte još: ISPRATILA JE TEŠKU GODINU U KOJOJ SE BORILA SA KORONOM, a onda se vratila u prošlost: Slavica Ćukteraš se odlučila na nesvakidašnji korak!

Foto: Printskrin / Instagram / slađa.allegro

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.