Oglas
· · Komentari: 0

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALA PRE: Isplivale stare slike Teya Dore (FOTO)

Na fotografiji koja je osvenula na pomenutoj stranici na Instagramu, pevačica izgleda dosta drugačije

1710231815_teya_dora_03032024_0057.JPG
Foto: Ata images
Oglas

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, pobednica ovogodišnje "Pesme za Evroviziju", postala je sve interesantnija javnosti.

Nedavno je na društvenim mrežama procurila njena slika iz ranijih godina, što je dodatno povećalo interesovanje za njen život i karijeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

Na fotografiji koja je osvenula na pomenutoj stranici, pevačica izgleda dosta drugačije, bila je mršavija i imala skroz drugačiju frizuru.

Komentari su se ređali ispod fotografije:

"Kilogrami se izgube, a karakter ostaje. Cura je buduća svetska zvezda", Dva različita sveta nekad i sad", "Lepa, mlada i talentovana devojka", "Lepša je bez šiški"...

Podsetimo, Teya Dora predtaviće Srbiju u Malmeu, dok se velika prašina oko njene pesme još uvek nije "slegla".

(Alo)

Bonus video:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas