Oglas
· · Komentari: 0

NIKAD ISKRENIJA: Teya Dora progovorila o Evroviziji, rekla ko joj je bio favorit i šta bi promenila

Teya Dora nikad iskrenije o Evroviziji

1715780656_Teya-Dora-.jpg
Photo:Profimedia, Nataša Tutnjević
Oglas

Mlada pevačica Teya Dora imala je priliku da ove godine predstavlja našu državu na Evroviziji.  Na ovom prestižnom takmičenju osvojila je 17. mesto i osvetlala obraz našoj državi. Za Novosti je otkrila kako joj je bilo, ko joj je bio favorit i šta joj je ostalo u sećanju. 

Kako ti je bilo na Evroviziji? 

 - Na Evroviziji je bilo super. Neću je nikada zaboraviti u životu, mnoge stvari sam naučila i naravno nenormalna čast predstavljati svoju zemlju na jednom takvom događaju kao što je Evrovizija, najveći muzički događaj, mogu da kažem u celom svetu.- rekla je Teya Dora za Novosti. 

Kada bi imala priliku da promeniš nešto u svom nastupu šta bi to bilo?

Pa verovatno kadriranje, mislim da bi još malo prilagodila više emociji, više nekih tih bližih kadrova, da se više vidi emocija face i pogled i mislim da je to nešto što dočarava ovu pesmu.-rekla je.

Ko ti je bio favorit na samom takmičenju?

 - Pa favorit mi je bio, zemlja za koju sam ja na neki način emotivno vezana i smatram da je zaslužila pobedu to je Hrvatska.- rekla nam je. 

Koja ti je omiljena anegdota, šta ti je iostalo u sećanju, šta ćeš zauvek pamtiti?

 - Definitivno ono kada smo prvi bili prozvani u polufinalu, to je stvarno jedan veliki stres, moglo se primetitti u green roomu, ko je bio zna da je u polu finalu i u finalu  atmosfera bila mnogo drugačija je rsu u fumalu svi opušteni, šta bude biće, ne možeš mnogo da utičeš na to, dok je prolazak u finale baš onako uff, dosta je stresno i dosta je zeznuto. Kad su nas prozvli prve bukvalno je bilo fenomenalno. Mislim da niko nije očekivao da budemo prvi, definitivno to.- objasnila je Teya Dora. 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas