· · Komentari: 0

PORODILA SE ANĐELKA PRPIĆ: Glumica na svet donela svoje drugo dete, naslednici dala nesvakidašnje ime, po svojoj ulozi u seriji

Porođaj je prošao u najboljem redu

1685353303_ki_31012023_0228-ATA-Andjelka-Prpic.jpg
Foto: ATA

Glumica Anđelka Prpić porodila se i na svet donela devojčicu. 
Prpićka je svojoj naslednici dala ime Čarna, po ulozi u seriji "Žene sa Dedinja" koja ju je i proslavila. Glumica je i ranije isticala koliko joj je baš ta uloga promenila život, te da vreme deli pre i posle nje.

Anđelka je svom izabraniku Marku podarila prvo dete, dok ona iz prethodnog braka sa Dariom Prpićem ima sina.

Inače, Anđelka i Marko nedavno su opremili sobu za dolazak bebe. Ona je na svom Instagramu jednom prilikom pokazala kako je uredila kutak za bebu, koji je u sklopu njihove spavaće sobe.

Inače, Anđelka je svakodnevno uživala u drugom stanju, a na Instagramu je neretko objavljivla fotografije kako uživa i odmara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Glumica nije davala izjave za medije, a šuškalo se da i sada čeka dečaka. O njenom novom izabraniku za “Blic” televiziju je u emisiji “Metar moga sela”, pričao njen otac.

- Evo sad stiže i drugo dete, kao što znate. Ja je podržavam u svemu, to je moje dete, ja je nisam ni udavao - rekao je Anđelkin otac.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.