Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Povređena: Ovako je Kejt Midlton reagovala nakon intervjua Megan Markl

Kejt Midlton konačno je iznela svoje viđenje intervjua koji je ozbiljno uzdrmao britansku javnost

1615925479_h_53679225.jpg
Foto: EPA
Oglas

Nakon što su u javnosti ispričali sve tajne britanske kraljevske porodice, Kejt Midlton jako je povređena zbog izgovorenih reči koje je na njen račun uputila Megan Markl.

Pročitajte još: "Tako bih te rado vratio na zemlju": Pre 11 godina surovo joj je oduzet život i prekinut put ka samom vrhu (FOTO)

"Kejt jako pazi kako se odnosi prema ljudima -rekla je Kejt Nikol iz britanske palate i dodala:

- Nikada nisam čula da se Kejt posvađala sa nekim u palati. Baš pazi na odnose sa ljudima. Nikad nije htela da bilo koja nesuglasica između nje i Megan izađe u novine. Postoji nekoliko verzija priče o tome ko je koga rasplakao pred venčanje. Stvar je u tome što Kejt Midlton nije u poziciji da odgovori - dodala je.

Podsetimo, Megan Markl je u intervjuu kod Opre Vinfri izjavila, da je laž da je Kejt rasplakala pred venčanje, već da je situacija bila obrnuta.

- Kejt se izvinila. Ona je dobra osoba - rekla je Megan.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas