· · Komentari: 0
TUŽNA SUDBINA

Proslavila se kao Marija u filmu "Žikina dinastija", a da li znate da uloga nije bila namenjena njoj? Evo ko je treba da tumači glavni ženski lik

Rialda Kadrić, bila je jedna od omiljenih glumica u seriji "Žikina dinastija", a uloga Marije donela joj je veliku popularnost

1655278257_zikina-dinastija-1.jpg
Foto: Youtube printscreen

Gostujući u jednoj emisiji, ne tako davno, ispričala je da joj je život obeležila i tragedija od koje nije mogla dugo da se oporavi.

Pročitajte još:  "Moja prva ljubav": Sin Lepe Brene otkrio u koju pevačicu je bio zaljubljen, a sada mu se ostvario i dečački san (FOTO)

- Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat u Zalivu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sedela sam u stanu u Londonu, gledala vesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se celom zemljom, rešila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život - rekla je Rialda u emisiji "150 minuta", koja nikada nije prebolela majčinu smrt, a onda i otkrila zanimljivu činjenicu.

Svi su obožavali ljubav Marije i Bobe, Rialda se tada kao 13. godišnjakinja sjajno snašla u ozbiljnoj ulozi, a tom  prilikom otkrila je, da uloga Marije nije bila namenjena njoj. Glavni ženski lik trebalo je da tumači Sonja Savić, koja tada nije mogla da je prihvati zbog mnogih obaveza na drugim fimovima.

Rialda nikada nije želela previše da se eksponira u javnosti, završila je svetslu književnost i potpuno se povukla iz glume. Preminula je u Atini u januaru 2021. u 57. godini.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.