Oglas
· · Komentari: 0

PRVA ŽENA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Ko je lepa glumica iz serije "Pad" (FOTO)

SERIJA "Pad" nastala po motivima biografske knjige glumca Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad" trenutno se prikazuje na RTS-u.

1698009258_80300_seruija-pad_ig--1-.jpg
Foto: Jutjub printskrin/Firefly Productions
Oglas

Ona opisuje tragičan događaj iz avgusta 1993, u kojem je učestvovao poznati jugoslovenski glumac Ivan Maslać i prati njegov život ali nas i vodi kroz puteve duše jednog umetnika, koji u stvarnom životu počinje da proživljava lične borbe koje je do tada izvodio samo na pozornici. 

Glumica Milica Janevski u ovoj seriji igra lik Sanje Maslać, supruge glavnog protagoniste, koja se i sama nalazi u teškoj poziciji.

 

- Zatečena je stvarima i od nje ništa nije zavisilo, stavljena je u kontekst da mora s tim da se nosi i ponese deo tereta u kome se nalazi njen suprug i porodica, rekla je glumica jednom prilikom o svom liku.

Janevski je rekla da je serija "važno svedočanstvo za vreme u kome se priča odvijala, to je istorijski zabeležen momenat pad jednog društva i države".

 

- Čini mi se da mlađa publika, koja nije rođena u tom periodu, na neki način može da ima prozor u vreme, u kome se sve dešavalo. Posledice tog vremena su subdine svih likova, ocenila je Janevski.

BONUS VIDEO:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas