Oglas
· · Komentari: 0

Prve slike PRELEPE KUĆE Jovane i Željka Joksimovića: Pevačeva ćerka pokazala u kakvom LUKSUZU UŽIVA (FOTO)

Ćerka Željka Joksimovića, Mina, podelila je detalje iz vile, koje su mnoge ostavili bez reči.

1625841274_jovana-i-zeljko.jpg
Foto: V.Danilov
Oglas

Voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug, naš najpoznatiji pevač Željko Joksimović, dozirano plasiraju informacije iz privatnog života u javnost, te tako dosad nismo imali prilike da vidimo fotografije njihovog doma u srpskoj prestonici.

Ćerka Željka Joksimovića, atraktivna Mina Joksimović, podelila je sada na društvenim mrežama detalje vile, koji su ostavili mnoge bez reči.

Mina se, naime, fotkala u bazenu u dvorištu, dok je iza nje bila porodična kuća poznatog para.

Dva prilaza ulaznim vratima, veliki balkon, prigodan bazen, sve to smo imali prilike da vidimo na fotkama, kao i Željkovu naslednicu u kupaćem kostimu.

Pozirala je poput modela, a nema sumnje da izgleda nikad bolje.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas