Oglas
· · Komentari: 0

"Radila sam teške poslove da ne bih postala NARKOMANKA": Tanja Bošković progovorila o porocima

Tanja Bošković priznala šta radi kako bi sebe spasila od poroka

1703927067_Foto-Ataimages.rs-Tanja-Boskovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Poznata glumica Tanja Bošković godinama je zvanično u penziji, međutim, još uvek ne želi da odustane od svog životnog poziva, pa je tako u jednom mesecu odigrala 21 predstavu.

- Od gluposti i od lude glave. Ne mogu da kažem: "Ja ne mogu". Vezana sam za moje kolege. Mi od ovoga ne živimo samo materijalno, već i duhovno. I kada mi dođe da kažem da ne mogu, zastidim se i posmislim da je možda nekome baš tog dana potrebno "to nešto". To je preterano, to nije dobro ni za zdravlje, ni za živce - rekla je Tanja, pa priznala šta radi da se ne bi odala narkoticima ili drugim porocima.

- Teški fizički poslovi su tu da ne bih postala narkomanka ili alkoholičarka. Uzmem da spremam kuću. Tihe poslove, ne uključujem usisivač, mada sam često bila u toj napasti. Čitanje mi ne ide od ruke u kasnim satima, mora fizički da se desi nešto. Komplikovan je ovaj zanat, lako nam je se popeti u visoki adrenalin, ali nikada ne naučimo da izađemo iz uloge. Jako je teško izvući se iz velikog adrenalina, tad se postaje boem. Nije to lako, ali je divno - ističe Tanja.

- Dešavaju se predstave kada ceo ansambl radi to zajedno. Recimo posle "LJubavnog pisma", predstave koju igramo preko dvadeset godina, mi sedimo zajedno i razgovaramo. I tako se najbolje spusti to na pravu meru. Vi glumica možete da ubijete lošom rečju ili pogledom koji je upućen sa nipodaštavanjem. Možete duševno da ga osakatite za ceo život. O tome se sve manje misli - zaključila je glumica jednom prilikom za "Informer".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas