Oglas
· · Komentari: 0

RAT KARDAŠIJANKI SE NASTAVLJA: ''Ona nema prijatelja i pravi je hejter'', surova je Kim

Kortni i Kim Kardašijan već duže vreme imaju problema u odnosu

1687520766_KIM-I-KORT-111.jpg
Photo: Instagram printscreen/ pagesix
Oglas

Kortni Kardašijan, najstarija sestra u poznatoj porodici, nedavno je objavila da sa svojim suprugom Travisom Barkerom očekuje prvo zajedničko dete u 44 godini. Pored toga, ona je već majka troje dece.

Međutim, to nije sprečilo njenu mlađu sestru Kim da je opet isproziva, u najnovijoj epizodi njihove rijaliti serije.

Na snimku na kom se vidi Kim koja se sprema i šminka, ona naziva Kortni ''hejterkom'' jer ne podržava njenu saradnju sa poznatom modnom kućom ''Dolče Gabana''.

Naime, Kortni je optužila Kim da je iskoristila njen trenutak da ostvari saradnju sa popularnom modnom kućom, tokom njenog venčanja u Italiji, koje je bilo u znaku ovog brenda.

 

''Rekla mi je -''pokušavaš da me iskopiraš. Ali, ona uvek hejtuje sa strane. Ona je takav hejter'', rekla je 42-godišnja Kim.

U jednom trenutku, Kloe je pokušala da razjasni situaciju i objasnila kako je Kortni ljuta ''jer joj je sestra ukrala momenat sa venčanja'' i dodala da su svi njeni prijatelji ''iznervirani zbog situacije''.

 

Kim je u svom stilu odgovorila da joj nije potrebno odobrenje i da nije morala da pita Kortni ''za dozvolu za saradnju, a svakako joj nije potrebno ni odobrenje onih oko nje'':

''Stalno govori -svi njeni prijatelji, ali ona nema prijatelja, možda Travis?'' zapitala se Kim potkačivši sestru.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas