· · Komentari: 0
OTVORENO

"Rekao sam mu da to nije naivna operacija" ... Darko Lazić progovorio o smrti oca i uvredama na račun izgleda

Pevač prvi put javno progovorio o smrti oca

1611152546_darko.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Darko Lazić, gostujući u jednoj emisji, prvi put je progovorio o očevoj operaciji smanjenja želuca, ali i otkrio da je on bio protiv toga da se izlaže hiirurškom zahvatu. Pevač ga je savetovao, da nakon moždanog udara, nikako ne bi trebao da se operiše, ali je Milan insistirao na tome:

Pročitajte još: LUČE IZ KASIDOLA slavi rođendan u VELIKOM STILU! Evo šta je Dragana Mirković sebi poželela (FOTO)

- Ja sam baš bio protiv toga da se moj otac operiše. On je video od mene da sam ja smršao, inače je bio jako gojazan. Napadao me je mesecima. Govorio sam mu: - Ćale, imao si moždani udar, to nije naivna operacija- ispričao je Darko u emisiji "Šok tok" i dodao:

- Insistirao je da on to može. Rekao mi je na kraju: - Žao ti je da platiš ocu da se operiše". Rekao sam: "Izvoli, samo napred". Hteo je sebi bolje, samo to. Sada je sve spalo na mene, ja sam stub porodice. Ako ja padnem, pada sve -  dodao je Darko.

Pročitajte još: I ONI SU DIGLI GLAS! Glumci masovno objavljuju poruku NISI SAMA u znak podrške Mileni Radulović (FOTO)

 

Takođe, pevač je otkrio da je smršao 88 kilograma, ali da zbog svog izgleda dobija ponovo uvredljive komentare:

- Smršao sam 88 kilograma. Hoću da smršam još deset. Sad mi u komentarma pišu da sam anoreksičan, a nije im valjalo ni kada sam, kako su govorili, bio debeli vepar. Ne odgovara im ni sad kad sam mršav. Verovatno ću im odgovarati kada prestanem da dišem  - zaključio je pevač i dodao da se oseća nikad bolje, kao i da mu je operacija pomogla da više ne pije lekove za pritisak.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.