Oglas
· · Komentari: 0
glumica

RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI : Evo kako izgleda majka Slobode i Dragane Mićalović (FOTO)

Naše glumice lepotu su nasledile od majke.

1645693116_nivea_sloboda_micalovic_22102021_013.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Sloboda i Dragana stekle su slavu i često se pojavljuju u javnosti, a njihova lepota obišla je svet. NJih krase  i talenat i harizma, kao i njihovu treću sestru Mirjanu.

Ponosna mama  Slobode i Dragane ne pojavljuje se često u javnosti, ali ove sestre ne kriju koliko je vole i koliko im znači.

Na svom Instagram nalogu, mlađa sestra Dragana podelila je emotivnu fotografiju.

Sloboda je podelila sliku iz detinjstva  sa svojim ocem - pokojnim glumcem Draganom Mićalovićem i sve rastužila.

Pročitajte još: Glumicu Jelicu Sretenović svi znate, a evo kako izgledaju njene ćerke (FOTO)

"Najsigurniji zagrljaj" - napisala je kratko Sloboda., nakon čega je usledila gomila dirljivih komentara. Dragan je preminuo 5. juna 2017. godine.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas