· · Komentari: 0

"Sa njom se najviše SVAĐAM": Novak Đoković iskreno o BRAKU sa Jelenom

Novak i Jelena Đoković su u braku od 2014. godine

1672913379_ac501044d5a9db56b9312acbe440316e0321e23c.jpg
Foto: Ataimnages.rs, Printscreen/Insatgram - jelenađokovicndf

Novak Đoković je uvek u centru pažnje javnosti, a njegovu publiku pored razultata u sportskoj karijeri zanima i privatni život čuvenog tenisera.

Nole je u srećnnom braku sa Jelenom Đoković od 2014. godine, sa kojom ima dvoje dece, Stefana i Taru, a ovog puta je iskreno govorio o odnosu sa suprugom, koja ga u teškim trenucima najbolje razume.

- Ona mi je najveća podrška! Sposobna je, ambiciozna i jaka. Ali sa njom se najviše i svađam. Ne naređujem joj, jer da to volim da radim, bio bih u vojsci. Samo se raspravljamo, ali najslađe je kada se mirimo.

Pročitajte još: Marija Egelja otvorila vrata svog doma: Voditeljka pokazala kako uživa u PRAZNICIMA (FOTO)

Đoković kaže da mu je najveća motivacija da se vrati na svetski vrh bila slika koju je imao u glavi - da ga Stefan i Tara gledaju dok na grend slemu ponosno diže trofej.

- Najemotivniji trenutak u karijeri i životu desio se na Vimbldonu 2018. Stefan je imao manje od pet godina, a deci ispod pet godina ne dozvoljavaju da uživo gledaju meč, pa su ga doveli tek na kraju... Gledao me je sa trofejom! Aplaudirao je, a zatim video sebe na ekranu, pa rekao: "Eno Stefana!" Nikad se nisam osećao ispunjenije - priznao je Novak. 

Podsećamo, naš najbolji teniser je 10. jula 2014. godine zaplovio u bračne vode. O toj svadbi se mesecima pisalo po svetskim medijima, a njih dvoje su se odlučili da na "ludi kamen" stanu u Crnoj Gori na ostrvu Sveti Stefan. U tom momentu je Jelena bila trudna sa Stefanom, koji se rodio oktobra iste godine.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.