Oglas
· · Komentari: 1
POZNATI

NAJPOTRESNIJI TRENUTAK NA SAHRANI BOJANA ZLATANOVIĆA: Sin (6) izustio jednu rečenicu, jauci majke paraju nebo (FOTO/VIDEO)

Porodica, rodbina, prijatelji i kolege Bojana Zlatanovića Tokana (45), koji je u utorak preminuo u bolnici "Dr Dragiša Mišović", od posledica korone, okupili su se danas ispred kapele na Špitaljskom groblju u Leskovcu, kako bi bubnjara ispratili na večni počinak.

1606391996_42018_amadeusi_f.jpg
Foto: I. Mitić
Oglas

Među okupljenima su kolege iz "Amadeus benda", pevači Milan Dinčic Dinča, Nemanja Stevanović, Slađa Alegro. Tokanove kolege iz "Folk haus benda", "Tropiko benda" i mnogi drugi. Sahrani prisustvuje i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Pročitajte još: "Dobri naš, hvala ti za sve" ... Kolege i prijatelji u neverici se opraštaju od Tokana (FOTO)

- Bojan  će ostaće upamćen kao divan čovek, otac i neko ko nema neprijatelja. Poznajem ga 26 godina. Ne postoji osoba za sve te godine sa kojom je bio u svađi... Živeli smo šest metara jedan od drugog.. Još ne mogu da verujem da sam došao na njehovu sahranu. Bio sam ubeđen da će da se izvuče i da će biti sve kako treba - rekao je za "Novosti" Darko Filipović. 

Foto: I. Mitić

Majka preminulog bubnjara slomljena je od bola:

- Bojane,  sine! Izmami suze svima. Kome ostavljaš Mihajla i Milenu. Čekaju te honda i bubnjevi, bicikla i drugovi. Mesec dana te nismo videli, sine!

Pročitajte još: Potresan oproštaj AMADEUS BENDA od bubnjara Bojana Zlatanovića TOKANA (FOTO)

Mogu samo slike da ljubim. Oprosti mi ako smo pogrešili. LJubim ovo hladno drvo ko tvoje hladne ruke, srećo moja - izgovorila je majka Bojana Zlatanovića skrhana bolom.

Foto: I. Mitić

Najpotresniji trenutak na sahrani bio je kada je sin preminulog bubnjara izustio:

- Tata, volim te najviše. Tata, biću uvek sa tobom u mom sećanju - rekao je sina koji ima samo 6 godina, nakon čega niko nije mogao da zaustavi suze.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas