· · Komentari: 0

"Samo je poplaveo i onesvestio se": Sin legendarnog muzičara (11) hitno prevezen u bolnicu

Dečaka je Hitna pomoć prevezla u bolnicu sa terena

1670493094_rod-stjuart-profimedia.jpg
Foto: Shutterstock/Profimedia

Sin Rod Stjuarta, jedanaestogodišnji Ejdan, kolabirao je na fudbalskoj utakmici, nakon čeka je samo poplaveo i srušio se.

Pročitajte još: Sale Tropiko prokomentarisao navode da je njegova bivša žena u vezi sa Marijom Šerifović: "Ne potresam se kada čujem tako nešto"

Legendarni muzičar je otkrio da se to dogodilo dok je igrao fudbal za svoj tim:

- Bili smo uvereni da moj dečak ima srčani udar. Poplaveo je i bio bez svesti dok se nije smirio. Bilo je strašno, ali, na sreću, na kraju se pokazalo da je reč o napadu panike. Samo je hteo da bude najbolji - rekao je Stjuart za je jedan strani magazin i dodao da je još jedan dečak zadobio ozbiljne povrede tokom te utakmice.

- Još jedan dečak je na utakmici pao i povredio glavu i još nije dobro. Tokom svih ovih godina koliko ih pratim na treninzima i utakmicama, ovo je jedini put da je hitna pomoć bila pozvana čak dva puta - dodao je pevač.

Pročitajte još: Rasta otkrio kako je izgubio 20 kilograma: Promenio je jednu stvar i krenuo je brzo da mršavi (FOTO)

Rod Stjuart ima petoro dece sa pet različitih žena, a nedavno je doživeo tragediju, kada mu je rođeni brat Bob, preminuo u 88. godini.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.