Oglas
· · Komentari: 0

Saška Đoković priredila Đorđu iznenađenje za rođendan: "Bio je izazov da te iznenadim"

Saška i Đorđe Đoković u braku su skoro godinu dana

1689669490_8d51e7d089f3f2dd285e6c7ef53eec4800467684.jpg
Foto: Instagram/ Printscreen/ Saška Veselinov Đoković
Oglas

Đorđe i Saška Đoković odmaraju u Crnoj Gori sa njihovim sinom Aleksandrom, gde je brat tenisera Novaka Đokovića proslavio i svoj 27. rođendan.

NJegova supruga Saška priredila mu je nekoliko iznenađenja, što je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Naime, ona je prvo uslikala njihovog naslednika, a na fotografiji se vidi kako Đole drži ruke pored njega, dok nosi bodić na kojem piše: "Srećan rođendan, tata". Saška je uz ovu objavu dodala i: "Tata, ja sam tvoj naslađi poklon".

Foto: Instagram/ Printscreen/ Saška Veselinov Đoković

Ona je potom fotografisala i Đoleta na romantičnoj večeri pored mora, a uz to mu je javno poručila: "Srećan rođendan ljubavi, bio je izazov da te iznenadim".

Ipak, tu nije bio kraj, već je Saška otkrila i kako su proveli ostatak večeri.

- Dočekali smo ponoć uz romantičnu večeru pored mora, gledali smo film "Beležnica". Naša prva stanica za danas bila je masaža za dvoje - napisala je Saška. 

Foto: Instagram/ Printscreen/ Saška Veselinov Đoković

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas