· · Komentari: 0

Saška Đoković prvi put u javnosti nakon porođaja: Otkrila kako se snašla u ulozi majke (FOTO)

Saška Veselinov Đoković, supruga Đorđa Đoković, pojavila se po prvi put u javnosti samo tri nedelje nakon porođaja

1681108278_cee60c709b6c87b61df88376bd5aedf96e2474ec.jpg
Foto: ATA images

Na svet je donela sina kome su srećni rodirtelji dali ime Aleksandar. Saška je odlučila da se brzo vrati poslovnim obavezama i da balansira na polju posla i porodice.

Sada je otkrila kako se snalazi u ulozi majke, ali i šta ju je podstaklo da nedugo nakon porođaja krene da radi.

- Osećam se odlično što kod kuće imam malu bebicu koja mi svakodnevno izmamljuje osmeh na lice, ali i što se nakon godinu dana mukotrpnog rada, ostvarila moja želja i sve na čemu sam radila sve do sada – kaže Saška u emisiji „Vikend iz Prvog reda“ i otkriva kakva je Aleksandar kao beba.

Foto: printscreen/ K1

- Smatram da kako se roditelji ponašaju u kući, takva je i beba. Ona poprima tu energiju, a mi smo svi stvarno složni. Aleksandar je miran, spava, jede, jako je umiljat, a mama koristi svaki trenutak da može da ga gnjavi – rekla je kroz osmeh supruga Đorđa Đokovića.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.