Oglas
· · Komentari: 0

Sećate se Hermione iz filmova o Hariju Potreru? Glumica je nedavno napunila 33. godine i obratila se fanovima retkom objavom o privatnom životu - "Bila sam na dosta terapija" (FOTO)

Glumica Ema Votson, koju javnost zna kao simpatičnu pametnicu Hermionu Grejndžer iz sage fimova o čarobnjaku Hariju Poteru, nedavno je napunila 33 godine

1681722459_profimedia-0723093038.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ema nije često u javnosti, nakon ogromne popularnosti koju je stekla glumeći Harmionu, okrenula se školi. Na Univerzitetu Braun je diplomirala englesku književnost 2014. godine, a onda je ponovo počela da snima.

Kako retko objavljuje na društvenim mrežama, ona je sada povodom rođendana rešila da obraduje obožavaoce i sa njima podeli šta je za nju bilo najupečatljviije u proteklom periodu.

Uz upečatljivu crno-belu fotografiju sebe, Ema je napisala:

- Ovo je 33. Bože. Pre 29. nisam ni čuo za Saturnov povratak kao koncept. Naučila sam da surfujem (loše), jahala sam konje (to je prošlo bolje), bila sam na dosta terapija (DA terapija!).

- Snimali smo ponovno okupljanje Harija Potera. Oprostio sam se od bake i dede. Vratila sam se svojim koracima. Osnovala sam ženski investicioni fond za životnu sredinu. Odsekla sam nokat na obe ruke pokušavajući da kuvam, a onda sam mesecima mogao da radim stvari samo jednom rukom - piše Ema i nastavlja:

- Osećala sam se stvarno tužno i zaista ljuto zbog mnogih stvari. Naučila sam više o ljubavi i kako biti žena. Spalila sam neke stvari. Sad jedem zelene stvari! Režirala sam svoju prvu reklamu. Ove slike su zapravo snimljene na moj rođendan prošle godine, ali nisam bila spremna da ih podelim. Danas se osećam kao leptir - zaključila je Ema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Ema još uvek nije komentarisala navode o snimanju serije o Hariju Poteru koju obožavaoci željno čekaju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas