Oglas
· · Komentari: 0
TRAGIČNA SUDBINA

Sećate se komičnog dvojca "Stanlio i Olio"? Zasmejavao je milione, a doživeo strašnu sudbinu (VIDEO)

NJegove poslednje dane ne biste poželeli nikome

1599821173_stanlio-i-olio.jpg
Foto: YouTube printscreen /Govanni buttà
Oglas

Oliver Hardi, popularnost je stekao zajedno sa britancem Sten Lorenom, koji su činili komični dvojac "Stanlio i Olio", zasmejavali su ljude širom planete.

Pročitajte još: Navikli ste da samo ŽENE posećuju ESTETSKE HIRURGE? Ipak ne, i ovi slavni GLUMCI idu pod nož (FOTO)

Omiljeni debeljko, kako su ga popularno nazivali, pred kraj života, preživeo je pravi pakao. 1954. godine u maju je doživeo blaži moždani udar, pa je zbog toga, prvi put u svom životu morao da smrša čak 70 kilograma. 

Dve godine kasnije doživljava jak moždani udar, nakon kog je izgubio moć govora. Svakodnevno ga je posećivao njegov prijatelj Sten (Stanlio) i ćutao je zajedno sa njim. Komunicirali su zahvaljući mimikom koju su stekli tokom snimanja filma. On je bio jedan od retkih, koji je sa njim u tom periodu mogao da komunicira. 

1957. godine u avgustu pretrpeo je još dva moždana udara i pao u komu iz koje se nikada nije probudio. Umro je od cerebralne tromboze u 65. godini života.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas