· · Komentari: 0
pevačica

Seka Aleksić liniju dovela do savršenstva: Objasnila kako joj je to pošlo za rukom

Seksa Aleksić u svemu ima veliku podršku supruga Veljka

1655485370_seka_port_08062022_0013.jpg
Foto: Ata images

Pevačica Seka Aleksić ne krije da je vodila borbu sa viškom kilograma, ali je sada uspela da dovede liniju u top formu i smrša 8 kilograma, a sada je otkrila kako joj je to pošlo za rukom, ali i šta joj je sledeći cilj.

- Ja ne mogu da izdržim nikakve režime, ne podnosim to generalno u životu i meni neko kad napravi bilo kakav režim za hranu ja jedem iz inata nešto drugo što nema veze sa zdravom ishranom, tako da sam sad odlučila da smršam, prvenstveno zato što želim da budem zdrava svojoj porodici, a kad ste zdravi sve ostale stvari dolaze nekako spontano jedne za drugima, ali stvarno se vidi ta razlika iako je to malo kilograma ja sigurno treba da skinem još 5, ali sam stvarno presrećna što sam to uspela za neko kratko vreme - rekla je pevačica u emisiji "Grand news".

Pročitajte još: Novak Đoković emotivnim rečima čestitao rođendan Jeleni: "Volimo te mnogo" (FOTO)

Seka je otkrila i da ju je suprug Veljko dugo nagovarao da povede računa o ishrani, međutim, kako je objasnila to je uradila tek kada je sama poželela.

- On se 13 godina borio da ja smršam, tako da je on digao ruke, a on kada je digao ruke ja sam smršala, ja neku presiju ne podnosim i to sve na mene kontra utiče, ali je srećan što sam skinula kilograme zato što sam ja drugačija, lepša, drugačije zračim - objasnila je ona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.