· · Komentari: 0
deca poznatih

Sin Majkla Džeksona ima 24 godine i danas izgleda ovako: Svi posebno ističu jednu njegovu osobinu (FOTO)

Princ Džekson 13. februara napunio je 24 godine.

1613296002_Depositphotos_85344242_s-2019.jpg
Foto: Deposit

U centru je medijske pažnje još od detinjstva zbog svog poznatog oca, legendarnog Majkla Džeksona. Majkl je preminuo 2009 godine kada je Princ imao samo 12 godina.

Princ je najstarije dete poznatog pevača. Majka mu je Debi Rov, kojom se Majkl Džekson venčao 1996. godine dok je bila trudna sa Princom. Ima mlađu sestru Paris (22).

Pročitajte još: Dženifer Aniston raspametila seksi rođendanskim selfijem (FOTO)

Kada su se Majkl i Debi razveli 1999. godine, pevač je dobio starateljstvo nad oba deteta.

Prince ima i mlađeg brata, sada osamanetogodišnjaka, koga je rodila anonimna surogat majka 2002. godine.

Majklova deca od njegova smrti nisu pod reflektorima javnosti. Žive mirnim životima. Princ Dđekson je upisao kolež u Los Anđelesu. Gde je diplomirao u maju 2019. godine. Posvećen je dobrotvornom radu. Tokom praznika pomagao je siromašnoj deci noseći im poklone.

Izvori iz Holivuda za strane medije ističu da se nikada ne bi reklo da je dete tako slavne ličnosti.

Na njegovom Instagram profilu čsto je na motoru i sa svojim psom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.