Oglas
· · Komentari: 0

Sloba Radanović rasplakao suprugu! Zbog jednog gesta Jelena ponosna na pevača- ''Damjanov tata'' (FOTO)

Jelena svakog dana ističe da je on najbolji suprug i otac

1689929726_Sloba-i-Jeja-naslov.png
Foto: Instagram printcsreen/ jeja.radanovic
Oglas

Jelena Radanović koristi svaku priliku da pohvali supruga Slobu Radanovića koliko je brižan prema njoj i deci, a jedan pevačev gest ju je rasplakao. Naime, Jelena je trenutno sa naslednicima na odmoru, a kako pevač gotovo svakodnevno ima nastupe, on nije mogao sa njima. 

Ipak, Sloba je našao način da ih vidi i da zajedno provedu nekoliko sati zajedno. On je doputovao na more, gde se njegova porodica trenutno nalazi kako bi ih video na 24 sata, a potom otišao dalje, na zakazane nastupe, kojih, kako je Jelena napisala ima pet dana zaredom. 

Foto: Instagram printscreen /jeja.radanovic

- Došao je na 24 sata da nas vidi i sada ode da peva 5 noći zaredom. Damjanov tata - napisala je ponosno Jelena uz fotografiju na kojoj Radanović ide sa torbom u ruci, a pored je stavila emotikon koji plače.

Foto: Instagram printscreen /jeja.radanovic

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas