Oglas
· · Komentari: 0

ŠOK OBJAVA JELENE KARLEUŠE: Zašto je napustila Zvezde Granda

Nakon što je pre dve i po godine Jelena Karleuša napustila šou Zvezde Granda, gde je bila dugogodišnji član žirija i svojim oštrim komentarima iz vikenda u vikend izazivala veliku pažnju, pevačica je odlučila da se jednom objavom prokomentariše svoju tadašnju odluku.

1707510832_76a18857d5c8edf5c738a8701ab7eabf47dbbeb1.jpg
Foto: Printskrin
Oglas

Jelena se oglasila putem svog Instagram naloga gde je objavila prepisku sa sinom pokojne Marine Tucaković, Milanom Radulovićem Laćom.

U prepisci iz 2021. godine, Karleuša se dotakla i svog odlaska iz Zvezda Granda.

Pevačica je tada napisala da je raskinula ugovor sa Grandom još u junu te godine.

- Ja sam raskinula utovor još u junu. Nisu hteli da daju lovu. Zašto da radim godinama bez dinara. Eto - napisala je Karleuša.

Podsetimo, Saša Popović je nedavno gostujući u jednoj emisiji na K1 prokomentarisao Karleušino napuštanje emisije.

‒ Ja Jelenu Karleušu zaista poštujem, tu nema šta. Šest godina je bila u Zvezdama Granda. Koliko je ona značila nama, toliko je šou značio za nju. Ako vam kažem da je ona honorar od 2015. do 2020. godine podigla 300%. Vi Jelenu Karleušu danas ne možete da dobijete bez 12.000, 13.000 ili 20.000 evra - rekao je tom prilikom Popović.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas