· · Komentari: 0
OPASNO

ŠOK: Zijah Sokolović hitno prebačen u bolnicu!

Glumac Zijah Sokolović hospitalizovan je na Univerzitetskom Kliničkom centru u Banjaluci zbog srčanih problema

1614286572_zijah.jpg
Foto: YouTube printscreen /Al Jazeera Balkan

Direktorka Dečijeg pozorišta Republike Srpske Ljiljana Labović rekla je, da Sokolović zbog ovih problema nije mogao da prisustvuje premijernom izvođenju predstave "Devojčica i drvo" u Decijem pozorištu RS, koju je režirao.

Pročitajte još: Nakon optužbi za silovanje, oglasio se Žerar Depardje

Podsetimo, Zijah Sokolović u novembru je takođe bio u bolnici zbog korona virusa. Nakon napuštanja infektivne klinike imao je samo jednu poruku za sve ljude koji tada nisu ozbiljno shvatali virus.

- Poštovani gledaoci prošlih i budućih pozorišnih predstava. Hvala za brigu i interesovanje koje ste iskazali na društvenim mrežama u povodu mog neobičnog sudara sa korona virusom. Za jednu noć se promenila svakodnevica. Prošao sam Infektivnu kliniku, intenzivnu negu i smešten u bolnicu. Tu sam proveo petnaest dana. Juče sam otpušten iz bolnice, na kućnu izolaciju i njegu.

Pročitajte još: Rada Manojlović za Magazin Novosti: "Samo ih gledam dokle mogu da idu"

- Hvala angažovanim lekarima bolnice "Dr. Dragiša Mišović", hvala požrtvovanim i veselim medicinskim sestrama "savremenim robovima današnjice". Sada razmišljam, šta sam nepovratno izgubio koronom, šta sam zagubio, a mogu da povratim i šta sve treba ponovo da nađem, a da ne zaboravim. Molim vas, nosite maske. Do pozorišta, do predstave, do Glumca - rekao je Zijah.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.