Oglas
· · Komentari: 0

Supruga Baće iz "Južnog vetra" je ista Monika Beluči: Ko je lepa Milica koja mu je ukrala srce? (FOTO)

Miodrag Radonjić je Milicu dugo čuvao od očiju javnosti

1677154336_Untitled.jpg
Foto: Instagram/printskrin/ Milica Mikić
Oglas

Miodrag Radonjić, osvojio je srca gledalaca brojnim dramskim ostvarenjima, a poznato je da je njegovo srce osvojila Milica Mikić, psiholog.

Miodrag i Milica su se krajem 2020. godine ostvarili i u ulozi roditelja, kada je Milica na svet donela dečka kome su dali ime Sava.

Miodrag, sve poznatiji kao Baća, po imenu lika koji tumači u seriji, privatni život čuva van očiju javnosti, ali ja njegovom i Instagram profilu supruge ponekad osvane fotografija iz njihovog zajedničkog dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

Glumac uvek najlepše govori o Milici, ističući koliko mu znači:

- Volim njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže - rekao je jednom prilikom Miodrag za Informer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

Kako kaže, Milica ga podseća na Moniku Beluči:

- Milica je ista Monika Beluči! Često se šalim s njom na taj račun i upoređujem je sa slavnom glumicom. LJudima se hvalim da pored sebe imam Moniku Beluči. Ma, Milica je bolja i lepša od Monike! - rekao je Radonjić za pomenute medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas