Oglas
· · Komentari: 0

Svaka devojčica želi ovakav rođendan: Ćerka Mie Borisavljević oduševila, dekoracija i torta su apsolutni hit (FOTO)

Ćerka Mie Borisavljević i Bojana Grujića proslavila peti rođendan

1680073173_Untitled-mIA-CERKA-RODjENDAN.png
Foto: Instagram printscreen/ miaborisavljevic
Oglas

Mia Borisavljević zna kako da usreći svoje ćerke. Starija Ema, za vikend je proslavila peti rođendan, a mama se potrudila da joj organizuje nezaboravnu tematsku žurku, na koju niko nije ostao ravnodušan.

Po svemu sudeći, Ema je još pod utiskom hit-serije „Sreda“, pa je njena žurka bila upravo u znaku Srede Adams. Dominirale su nijanse ljubičaste boje, i motivi inspirisani jednom od najpopularnoijih serija u poslednje vreme.

Foto: Instagram printscreen/ miaborisavljevic

Među balonima sa slepim miševima i Sredinog vernog prijatelja šake Stvar, Ema je u roze haljinici sa tilom izgledala kao prava princeza.
Najveću pažnju privukla je unikatna rođendanska torta. Lila fondan, prskalice, slepi miševi i, naravno, lik Srede oduševili su najmlađe. Nema sumnje da je ovo bio vrhunac Emine tematske žurke, kao i da je mama Mia zaista mislila na svaki detalj kako bi oživela ovu, nešto drugačiju bajku, u kojoj je uživala i mlađa ćerka Tea.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas