Oglas
· · Komentari: 0

"Svoje kandidate učim da se bez medija ne može": Viki Miljković otkrila kako mentoriše, pa dodala - "Kad sam jurila pare, nikad ih nisam stigla"

Pevačica je otkrila kako mentoriše kandidate

1685428184_zvezde_granda_13022023_0041.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Viki Miljković uspela je da izgradi impresivnu karijeru i ima više vanvremenskih hitova. Pored toga, već 16 godina uživa u skladnom braku sa Draganom Taškovićem sa kojim ima sina Andreja.

Od 2016. u žiriju je najvećeg muzičkog takmičenja u regionu. Svojim kandidatima izuzetno je posvećena, a uči ih da je veoma važna komunikacija sa medijima:

- Trudim se, smatram da je to veoma važno. Nekako smo usko povezani, jedni bez drugih ne možemo. Svoje kandidate učim da se bez medija ne može, zato sam i povela Nermina Handžića i predstavila ga Beogradu. Smatram da bi trebalo zauzeti korektan stav, takva sam i u privatnom životu, a ne samo kada su mediji tu - rekla je za Kurir televiziju.

Poznato je da s epored pevanja, bavi i nekretnininama, a ona ne gleda šta je isplativije:

- Ne gledam šta je isplativije, odavno sam prestala tako, kada god sam jurila pare nikada ih nisam stigla. Kada sam se prepustila onome čemu uživam i dala svoj maksimum, tada je sve došlo na svoje - zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas