· · Komentari: 0
POZNATI

Totalni PROMAŠAJ! Da li je to Viki Miljković na snimanje Zvezda Granda došla u PIDžAMI?! (FOTO)

Popularna folk pevačica može se pohvaliti vrhunskim glasom, ali ne baš i savršenim modnim stilom

1620759277_viki_miljkovic_22022018_0034.jpg
Foto: Ataimages

Poznata srpska folk pevačica Viki Miljković može se pohvaliti zavidnom muzičkom karijerom, ali i dobrim izgledam u odnosu na svoje godine. Ipak, njen modni stil često je na meti kritika, posebno kada je reč o njenoj koleginici Jeleni Karleuši tokom zajedničkog rada u žiriju jednog muzičkog takmičenja.

Pročitajte još: Najbolji mađioničar svih vremena: Kako su izgledali TRIKOVI Maks Malina koji nikada nisu "provaljeni" (VIDEO)


Foto: Ataimages

Danas je Viki Miljkovič i potvrdila naše reči kada se na snimanju emisije  Zvezde Granda pojavila u potpuno neobičnoj odevnoj kombinaciji. Naime, Viki je ponela komplet širokih pantalona i klasične, široke bluze od satena i svile uz šal, koji je takođe deo iste kolekcije.


Foto: Ataimages

Možda i ovo ne zvuči toliko loše da dezen ovog kompleta nisu pruge, i to pruge kakve se viđaju na starinskim pidžamama ili još starijim, platnenim roletnama koje su naše bake koristile kako bi se odbranile od sunca.

Pročitajte još: Naučnici nemaju odgovor zašto se kamene LOPTE pojavljuju širom sveta, a najbliža je 200 kilometara od Beograda

Moramo priznati da ovaj dezen nikako ne pristaje Viki i da jedva čekamo da je vidimo u nekim uskom odevim kombinacijama koje ističu njenu figuru.


Foto: Ataimages

Pročitajte još: Pošto je deci obezbedio kuće i stanove, Dejan Milenković iz Borača je sebi podigao grobnicu sa "garsonjerom" (FOTO)

Kako je Jelena Karleuša reagovala na ovaj modni promašaj svoje koleginice ostaje da vidimo kada se emisije budu emitovale. 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.