Oglas
· · Komentari: 0

Tužna SUDBINA devojčice koja je sa Čolom pevala "Čaje šukarije": Evo gde je Ivana i kako danas izgleda (FOTO)

Prošlo je tri decenije od nastanka ove pesme, a devojčica iz spota se nikada više nije pojavljivala u medijima

1704447468_Foto-Printscreen-Instagram-estradniarhiv.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - estradni.arhiv
Oglas

Ivana Legin, otpevala je čuvenu pesmu "Ja se zovem Ivana, a tata me zove zlato", rame uz rame sa jednom od najvećih zvezda bivše Jugoslavije Zdravkom Čolićem.

Ivana Legin, poznata kao simpatična devojčica narandžaste boje kose koja je otpevala stihove u pesmi Zdravka Čolića, danas živi i radi u Australiji. 

Nakon što je prošlo tri decenije od nastanka ove pesme, Ivana se nije više pojavljivala u medijima. Sada se bavi režijom, produkcijom i marketingom.

Posle izbijanja rata, Ivana je iskusila izbeglički život koji je ostavio ožiljke na njenoj duši.

- Tek što smo se navikli na jednu školu i način života, našli smo se u drugom okruženju sa novim jezikom i kulturom. Nije bilo lako, ali ovakva iskustva definitivno jačaju. Mali ožiljci će uvek biti prisutni, nekada će da zasvrbe ili da se upale, obično kada to najmanje očekujemo. Međutim, na to gledam kao proživljeni život i kad taj ožiljak zasvrbi samo me podseti da sam u 33 godine preživela nešto što mnogi nisu sa 90 - rekla je Ivana u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas