· · Komentari: 0
glumica

U seriji glumi OLGU OŽEGOVIĆ, a da li znate da je u privatnom životu SUPRUGA jednog od glavnih junaka "Igre sudbine"? (FOTO)

Ulogu Olge Ožegović tumači glumica Kristina Savić.

1643536221_Untitled.jpg
Foto: printscreen/ TV Prva

Serija "Igra sudbine" jedna je od najgledanijih, a nedavno je jedan lik uneo pravo iznenađenje. Naime, pojavila se Olga Ožegović, lik o kome se dosta govorilo od samog početka serije, a mislilo se da je mrtva.

Ulogu Olge Ožegović tumači glumica Kristina Savić. Zanimljivo je to da je ona i inače supruga u privatnom životu Vladana Savića, koji tumači lik Ivana Ožegovića. Tako da se privatni bračni par, našai i u seriji u istim ulogama.

Pročitajte još: Nataša Bekvalac snimila najličniju pesmu ikada: "Pustiću vam pesmu svog života, moja duša zvuči tako" (VIDEO)

Kristina Saveći nije samo glumica, naime završila je nižu i srednju muzičku školu, a 1995. primljena na klavirski odsek Akademije u Novom Sadu. Pet godina kasnije diplomirala je na ovom odseku kao jedan od najboljih studenata generacije.

Tokom muzičkog školovanja bavila se i pevanjem radeći sa mnogim bendovima, da bi 1998. postala stalni član pratećeg benda Zdravka Čolića, u svojstvu pratećeg vokala. Počinje da radi i u Pozorištu na Terazijama, kao solista hora, gde je i danas stalno zaposlena.

Kristina je sada okrenuta ulganom radu u Pozorištu na Terazijama. Igra glavnu žensku ulogu u mjuziklu “Grk Zorba”, zatim u predstavama “Pod sjajem zvezda”, “Producenti”, “Kako razumeti Srbe”…

U periodu od 2009. do 2012. nastupala je sa Ivanom Bosiljčićem na njegovim muzičko-poetskim večerima više od 100 puta u zemlji i inostranstvu.

NJen suprug, glumac Vladan Savić ovako govori o braku:

- Izgubile su se mnoge vrednosti i sve je teže izjednačiti ta dva pojma. Nekada se to podrazumevalo. U ovim vremenima, kada se veliki broj brakova olako raspada, naš kabare daje podršku toj instituciji. Hoćemo da ukažemo koliko je važno i lepo sačuvati bračnu zajednicu - kaže Vladan za Novosti.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.