Oglas
· · Komentari: 0

"U životu nisam imala puno ljubavi": Dragana Katić dotakla se svog emotivnog života - "Potreban mi je muškarac"

Voditeljka ne priča puno o svom privatnom životu, ali ne krije da se nada novoj ljubavi

1687008212_nikad_nije_kasno_07092022_0006.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Voditeljku Draganu Katić svi pamte kao vedru i nasmejanu životu. Ali, kada se kamere ugase nije sve bilo tako bajno. Otac njenih sinova, Bojana i Bobana, napustio ju je dok je bila trudna i nije plaćao alimentaciju. Sama ih je izvela na pravi put, boreći se svim silama da im obezbedi sve što im je potrebno.

O svom privatnom životu priča dozirano, ali sada je otkrila da joj je potreban muškarac i da se nada novoj ljubavi:

- Naravno da se nadam i naravno da mi je potreban. U životu sam imala ljubavi, nisam ih imala mnogo, ali nekako to što sam imala je veoma dugo trajalo - rekla je za "Kurir".

Nije osoba koja ide iz veze u vezu:

- Nisam emotivno promiskuitetna osoba tako da ne mogu da idem iz emocije u emociju, to je nespojivo sa mnom. Negde moram da iživim, da isišem poslednju kap te emocije koju sam imala prema nekome, pa da to bude to - objašnjava voditeljka, pa dodaje koji holivudski glumac je po njenoj meri:

- Ne sada nije niko, evo imam dva sina o kojima uvek brinem. Nikada se ne vraćam starim ljubavima, prosto to je bilo u tom trenutku i sve što bi se uradilo po tom pitanju ne bi bilo to, nije vredno toga. Ili nešto novo ili ništa. Moj idealan muškarac je uvek bio Brus Vilis - zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas