Oglas
· · Komentari: 0

UDARILI SU ME PIŠTOLJEM, HTELI SU DA MI OBRIJU GLAVU: Branka Sovrlić o napadu zbog kog je mogla da izgubi život

Branka Sovrlić stekla je veliko bogatstvo sa svojim suprugom, a pre nekoliko godina zbog toga bila je na meti lopova.

1706439741_524f5ca86d55b0a65520906c732de879758111ba.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Brankina vila na Iliži u Bosni i Hercegovini jedna je od najluksuznijih, a lopovi su saznali i da je prepuna umetničkih dela. Branka ne voli da govori o ovom nemilom događaju, ali se sada ipak prisetila najtraumatičnijeg momenta u životu:

- Ne volim o tome da pričam. To je period kada je bilo mnogo pljačkaša, ma nema pevača kome nisu obili stan! To se desilo i mojoj komšinici, koja je penzionerka i živi baš do mene. Ja sam se pobila sa lopovima, pa su me udarili. Reagovala sam srcem. Na sreću, uhvatili su ih. Nakon toga, moj muž je postavio kamere, nabavio posebna vrata... Dugo posle toga kada bih ulazila u kuću, gledala bih da li mi je sve na mestu. Teško je kada znate da vam je neko preturao po stvarima - kazala je Branka.

Ona je jednom prilikom otkrila da su je lopovi udarili pištoljem u glavu, te toga ne želi da se priseća.
- Doživela sam horor, mada sam se na kraju sa jednim potukla. Pištoljem su me udarili i po glavi, bila sam sva u krvi, zamalo su mi izbrijali kosu, imala sam tri šava... Želim to da zaboravim i da se ne prisećam. Ja sam opasna, pošto sam prvakinja u džudou, pa se nisam ni njih previše uplašila, iako su imali oružje. Ja sam neustrašiva - izjavila je tada Sovrlićeva.
 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas