· · Komentari: 0
STRAŠNO

"UMREĆEŠ OVAKO": Popularni glumac iz filma "Sam u kući" tukao devojku, a onda pokušao da je ZADAVI

Glumac u nervnom rastrojstvu pokušao da ubije devojku

1640331318_baz.jpg
Foto: Profimedia

Devin Ratraj, koga javnost zna po ulozi Baza u filmu "Sam u kući", predao se policiji, nakon što je u toku svađe, udario svoju devojku, a potom pokušao da je zadavi.

Pročitajte još: Umrla je kao beskućnik, a za bivšeg supruga Zvonka Bogdana nije želela da čuje: Evo o kojoj glumici je reč

Glumac je u nervnom rastrojstvu govorio "Umrećeš ovako", a zatim počeo da je udara po licu.

Kako se navodi, Devin je u pripitom stanju, devojku maltretirao jer je navodno delila njegove fotografije sa autogramom besplatno fanovima, nakon čega je izbila ogromna svađa.

Pokušao da je zadavi

- Žrtva ima probleme s disanjem nakon što ju je optuženi davio i držao joj ruku preko usta - piše u optužnici.

Devojka je zadobila brojne povrede, ali je uspela da ga odgurne od sebe i pobegne.

- Gospodin Ratraj poriče da je ikada digao ruku na nju - rekao je glumčev advokat Skot Adams.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.