· · Komentari: 0

Upoznala ga je kad je imala 18 godina i bio je 14 godina stariji od nje: Ovo je bivši muž Nede Ukraden

Neda Ukraden bila je 10 godina u braku sa rediteljem Milanom Bilbijom

1673252255_0d2265d28ea3a3e8b3e977a0f1a49572977849c3.jpg
Foto: ATA images

Poznato je da Neda ima ćerku Jelenu koju je dobila u braku sa čuvenim rediteljem Milanom Bilbijom. Neda je sa njim bila u braku 10 godina nakon čega su se razveli, a ona je jednom prilikom govorila o braku i otkrila da li bi mogla ponovo da se uda.

Pročitajte još: Sin Branimira Brstine krenuo očevim stopama: Već je uspešan GLUMAC i miljenik žena (FOTO)

– Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, videla sam, nije mi išlo, shvatila sam negde da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U početku su svi puni razumevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše. Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Reč je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava – prepričala je Neda svoje iskustvo.

Inače, Neda i Milan su se upoznali kada je ona imala 18 godina, dok je on bio 14 godina stariji od nje. Na tviteru se pojavila njihova zajednička fotografija iz mlađih dana, na kojom su sa ćerkom.

Pročitajte još: Goran Bregović ima TRI ćerke koje su tri različite VERE: "Treba da omogućite DECI slobodu izbora"

Bilbija je preminuo pre šest godina, a ona je jednom prilikom izjavila da nije mogla da mu ode na sahranu jer je u tom trenutku morala da čuva unuke koji su bili mali, pa je sa njima ostala kod kuće.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.