Oglas
· · Komentari: 0

VELIKA TRAGEDIJA: Poznata glumica se utopila u 37. godini

Glumica je sa prijateljima bila na gliseru, a potom pala u vodu

1646731056_svece.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Tajlandska glumica, Nida Patčaravirafong, preminula je u 37. godini od posledica utapanja. Ona je 24. frebruara, zajedno sa prijateljima bila na gliseru, sa kojim su krenuli do jednog restorana.

Pročitajte još: O Konstrakti se govori i van granica Srbije: Stranom sajtu posebno zanimljiv deo o kosi Megan Markl

Kako strani mediji navode, Nida je sedela na kraju čamca i još uvek nikome nije jasno kako je upala u vodu. Prijatelji su za njom tragali više od 20 minuta, kada su shvatili da je nema. Pozvali su i lokalne vlasti, koje su angažovale preko 30 ronilaca, kako bi pretražili to područje.

Utopila se

Brat mlade glumice Dais Dedžab takođe se priključio potrazi i spasavanju, kada je primetio "kako nešto pluta" u vodi, da bi se kasnije ispostavilo da je u pitanju njegova sestra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @melonp.official

- Bol kroz koji prolaze svi u porodici je nepodnošljiv. Toliko smo voleli našu sestru i donela nam je toliko sreće. Želeo bih da se zahvalim svima na trudu. Sada sam došao da je vratim kući - rekao je Dais medijima, dok je majka poznate glumice i dalje u šoku, jer je njena ćerka bila jako dobar prlivač. 

Nakon što je urađena obdukcija, utvrđeno je da Nida preminula od posledica utapanja, a pronašli su i duboku ranu na levoj nozi, verovatno od propelera glisera, pa se pretpostavlja da joj se noga zakačila, zbog čega nije mogla da izroni na površinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @melonp.official

Policija navodi da bi vlasnik glisera moga da se suoči sa optužbama, zbog upravljanja plovilom sa isteklom dozvolom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas