Oglas
· · Komentari: 0

VELIKI SLAMNATI ŠEŠIR I MIKRO ŠORTS: Jelena Karleuša u letnjem izdanju došla da pruži podršku koleginici (FOTO)

Društvo joj je pravio menadžer i prijatelj Zoran Birtašević

1687256619_JK-Naslovna.png
Photo:Instagram printcskrin/ zoranbirtasevic
Oglas

Dok sprema dugonajavljivani album, Jelena Karleuša pažnju javnosti skreće svojim stavovima i stajlinzima.

Za pojavljivanje povodom promocije novog albuma koleginice Milice Pavlović, Jelena se odlučila za nesvakidašnji izgled.

Sva u bež-braon tonovima, Jelena je nosila minijaturni šorts, a u gornjem delu je imala neobičan korset ispod kog su se nazirale bretele crne boje, koje su išle preko grudi. 

Svu pažnju ukrao je predimenzionirani slamnati šešir, kakav imamo prilike da viđamo na fotografijama dama sa mora ili nekog egzotičnog krstarenja.

Uz ceo izgled, odlučila se za malu torbicu poznatog svetskog brenda, i providne štikle kroz koje se nazirao zeleni pedikir. 

Veliku pažnju je takođe privukao odabir obuće njenog menadžera, koji je nosio bele papuče, nalik na one koje se dobijaju u hotelu.

Jelena je zatim podelila delić atmosfere, sa događaja na kom su se našle mnoge poznate ličnosti. 

''Naše male tajne čuvamo u bočici. Volim te'', napisala je komentar uz sliku Milica Pavlović.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas