Oglas
· · Komentari: 0

Veljko Ražnatović uplašio pratioce: Snimio se sa UDARCIMA i OGREBOTINAMA na licu - pogledajte šta se desilo

Otkrio kako je zadobio povrede

1710411093_veljko_raznatovic_trening_12042023_0008.JPG
Photo.ATA
Oglas

Veljko Ražnatović, sin pevačice Cece Ražnatović, juče je imao izuzetno važan meč. 

Međutim, osim što je bio dan borbe, to je bio i rođendan njegove lepše polovine, Bogdane. Nažalost, iako je ulazio u meč s velikim motivom, Veljko nije uspeo da ostvari pobedu.

On se nakon završene borbe obratio svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a tom prilikom su bile primetne ogrebotine na njegovom licu. 

- Izgubio u sam u lavovskoj borbi, podeljenom odlukom sudija. Moglo je realno da ode i tamo i vamo, ali nema šta, svaka čast mom protivniku iz Jermenije, meč je bio top. Veliko iskustvo za mene i slava Bogu, slava Isusu Hristu, idemo dalje, Božija volja, pozdrav - objavio je Veljko, a u predelu obrve vidi se ogrebotina.

Podsetimo, Veljko je juče javno pokazao emocije prema supruzi Bogdani i na emotivan način joj čestitao rođendan.

- Srećan rođendan živote moj, majko tigrova - napisao je Veljko u opisu fotografije i dodao emotikon crvenog srca.

foto: printscreen/instagram

(Alo) 

Bonus video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas