· · Komentari: 0

Vesna Đogani VIŠE NIJE PLAVUŠA: Pevačica se odlučila za drastičnu promenu (FOTO)

Fotografija koju je podelila na svom Instagram profilu izazvala je lavinu reakcija

1660413572_djogani_spot_11092019_0022.jpg
Foto: Ata images

Vesnu Đoagni od početka karijere publika pamti kao plavušu. Ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde neretko deli fotografije i video zapise. Primetno je da oa izgleda fantastično, iako je imala dva porođaja.

Nedavno je objavila fotografiju kojom je iznenadila javnost. Prešla je u brinete, a mišljenja o ovoj promeni su podeljena.

Dok su neki bili oduševljeni pevačicinim novim imidžom, drugi su smatrali da joj bolje pristaje plava boja.

Podsećamo, Vesna i Đole Đogani u braku su više od dve decenije i jedan su od najstabilnijih parova na estradnom nebu. Jednom prilikom se osvrnula i na najromantičniji gest svog supruga:

Vesna se osvnula na i momenat koji za nju predstavlja najromantičniji gest njenog supruga:

- Mene je definitivno osvojilo kada sam ja uradila silikone i on je došao u pidžami i spustio me da legnem u krevet. Ja sam tada prvo dva sata plakala i pokušavala pametnica da sve sama uradim i nisam mogla i onda sam ga ipak nazvala i bukvalno je došao u oidžami i papučama. Inače tada još uvek nismo živeli zajedno. Rekao mi je da sam tvrdoglava što ga nisam odmah pozvala da mi pomogne i sutradan je ponovo došao da me podigne, čak me je umio, oprao mi zube i oprao mi kosu. Eto, to mi je nešto najromantičnije - izjavila je za Grand online.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.