· · Komentari: 0

Vesna Zmijanac bez dlake na jeziku o prošlosti: "Ako si u našem poslu pola veka budi srećan da nešto probaš i da ne ostaneš ni na čemu" (FOTO)

Pevačica otvoreno o porocima

1677829655_Vesna-Zmijanac-foto-ATA-images.jpg
Foto: ATA images

Vesna Zmijanac progovorila jeo vremenu kada je za potrebe spota na sebi nosila samo tri zvezdice od garderobe, ali je pričala i o svojim porocima.

- Taj kostim sam nosila u pesmi Rat i brat. To je bila fenomenalna stvar. Bilo je provokativno, ali opet ništa se nije videlo. Kupila sam to u Americi. Bilo je na jednoj lutki u izlogu i svidelo mi se. Ništa tu nije bilo vulgarno - kaže pevačica i dodaje da je dosta svojih odevnih predmeta u to vreme poklanjala čuvenom imitatoru Karameli koji je tada imitirao sve pevačice.

Foto: Dušan Mišić

- Karamela je tada imitirao sve redom i ja sam poklonila mnogo stvari, verovatno i to.

Pevačica kaže da posao kojim se bavi nosi velika iskušenja kojima je jako teško ne odoleti.

- Ako si u našem poslu pola veka budi srećan da nešto probaš i da ne ostaneš ni na čemu. To je naš život koji je nosio svašta nešto, a mogli smo da zaglavimo i da se ne oporavimo za tri života. Ja sam kao majmun, volela sam sve da probam. Lako sam izlazila iz svake gužve osim iz pevanja koje je najvća gužva - kaže pevačica.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.