· · Komentari: 0

Viktora Savića svi znate, a evo kako izgleda njegov tata koji se prvi put u SEDMOJ deceniji oprobao kao glumac (FOTO)

Otac zasenio sina

1649923140_viktor-savic.jpg
Foto: Youtube printscreen/RTS

Viktor Savić, važi za jednog od popularnijih glumaca kod nas. Veoma je aktivan kada su u pitanju filmovi, serije, ali i pozorišta. 

Pročitajte još: Anastasija Ražnatović u vezi sa poznatim fubalerom? Evo koji detalj ih je odao (FOTO)

Ipak, malo ko zna ko je tata našeg mladog glumca. Iako se ne bavi glumom, često smo ga viđali na televiziji. Jovan Lole Savić, osnivač je bluz benda "Zona B", a ono što je zanimljivo je i to da se po prvi put u 62. godini oproba i u branši svog sina. 

Naime Lole je slučajno dobio ulogu u jednoj od najgledanijih domaćih serija "Pet", iako je prvobitno na razgovor bio pozvan Viktor Savić:

Foto: Youtube Printscreen

- Meni je bilo čudno. Zvali su me, ekipa i reditelj, na razgovor, i pričali su mi pola sata o tome ko je glavna glumica i kako postoji lik u seriji koji ima 65 godina. Ništa mi nije bilo jasno – niti sam žensko, niti imam 65 godina. Onda mi je reditelj rekao da želi da Jovan igra u seriji i pokazao mi sliku iz Jutarnjeg programa RTS-a gde je video mog oca da gostuje. Slučajno je došlo do toga da je to moj tata. Onda je posle napisao ulogu za mene - rekao je Viktor Savić u "beogradskoj hronici" na RTS-u.

Foto: Printscreen youtube

Jovan je u penziji i zajedno sa svojim bendom nastupa po klubovima. Viktor je veoma ponosan na oca koji se pokazao, kao pokazao kao ozbiljan glumac:

Foto: Printscreen RTS

- Prolazili smo naravno zajedno kroz tekst. On je to bubao, a ja sam mu rekao da s tim mora da prekine, i da ne treba da pravi neki lik od sebe, već da sve prilagodi svom govoru. Onda je on to učinio i oprirodio je svaku svoju rečenicu - rekao je Viktor koji u seriji "Pet" igra pripadnika Protivterorističkih jedinica koji radi na aerodromu.

Pročitajte još: Svi su ga obožavali kao PERHANA u filmu "Dom za vešanje", a sada su isplivali detalji njegove TRAGIČNE smrti

- Moj lik ulazi u jednu priču koju remeti, a pola glavnih likova u seriji ne zna ni ko sam ja niti ćemo se sresti. Ja u stvari rešavam jedan svoj privatni problem preko njihovih leđa - zaključio je Viktor Savić.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.