Oglas
· · Komentari: 0

"Vlasniku modne kuće rekla sam da moram da učim za fakultet": Nina Seničar nenameravano uplovila u manekenske vode - "Živela sam dva paralelna života"

Nina Seničar važi za jednu od najlepših Srpkinja

1691044498_nina_senicar_10052022_0037.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Nina Seničar sa razlogom važi za jednu od najlepših dama na ovim prostorima, a u novembru ove godine će proslaviti 38 rođendan.

Karijeru je započela davne 2009. godine u Italiji, gde je i studirala. Tek nakon toga vratila se i počela da radi u Srbiji. Publika na ovim prostoima najviše je pamti po voditeljskim ulogama u emisijama "Tvoje lice zvuči poznato" i "Ja volim Srbiju".

Zanimljivi su njeni karijerni počeci, budući da je Nina nenameravano uplovila u manekenske vode, dok je studirala u Italiji:

- Dok sam studirala u Italiji, upoznala sam ujninog prijatelja, koji je bio vlasnik velike modne agencije u Milanu. Predložio mi je da uradimo probno slikanje, ali rekla sam mu da nemam vremena jer moram da učim. Međutim, nekako smo uspeli da se uskladimo i fotkala sam se. Ubrzo sam dobila prvi posao, bila je to revija donjeg veša. Zaradila sam 1.000 evra za jedan dan! Pitala sam se: "Je l' ovo moguće?" - ispričala je Nina svojevremeno u emisiji "Balkanskom ulicom", pa dodala:

- To je bilo mnogo para za mene, jednu studentkinju... Ta ekonomska sloboda mi je dala krila, mogla sam lepo da planiram život, da ne moram autobusom za Beograd, već avionom... Živela sam dva paralelna života. S jedne strane, živela sam u sobici u skromnom studentskom domu, a s druge strane sam gradila uspešnu karijeru i sretala razne profile ljudi, koji imaju avione, kamione, helikoptere... Rešila sam da čvrsto stojim na zemlji i da "guram" fakultet koji mi je bio prioritet. Bila sam stipendista i na postdiplomskim studijama!

Manekenka, voditeljka i glumica pojavila se u nekoliko holivudskih filmova poput "Leptira" i "Podivljalih", a već sedam godina uživa u vezi sa glumcem Džejem Elisom. Poznati par dobio je ćerkicu 8. novembra 2019. godine, a venčali su se 9. jula prošle godine u Italiji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas