· · Komentari: 0

Vrelo izdanje Cece Ražnatović: Bujnim dekolteom raspametila sve (FOTO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je na jednom nastupu ponela odevnu kombinaciju kojom je zagolicala maštu mnogih.

1639036478_ceca.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

Ona se odlučila za crno odelo sa srebrnim detaljima, a veliki dekolte nije izostao. Brushalter je takođe bio u crnoj boji, dok je Ceca pustila dugu kosu da joj pada preko ramena.

Pročitajte još: Vesna Zmijanac je do sada o ovome ćutala: Pevačica otkrila nepoznat detalj iz života!

Ceca se, kako je poznato, ne razdvaja od dečka Bogdana Srejovića, a nedavno su zajedno boravili na Kipru. Članica žirija "Zvezda Granda" je priznala da se smrzla po dolasku u Beograd.

Foto: Instagram printscreen/ceca

- I ovde mi je lepo, ima i ovo svojih prednosti i čari, a kad završim sa snimanjem, uvek imam 4-5 dana odmora, za te romantične trenutke sa partnerom - rekla je Ceca tad u "Ekskluzivu".

Foto: Instagram printscreen/ceca

Na brojne glasine o njenoj vezi s mlađim i zgodnim Bogdanom, Ceca je tom prilikom kao iz topa odgovorila:

- Ja ga nisam birala sela radi, nego sebe radi, tako da me uopšte ne interesuje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.