Oglas
· · Komentari: 0

Za mnoge najlepši glumac Holivuda zaprosio devojku: Čening Tejtum uskoro staje na "ludi kamen"?

Čening Tejtum je dve godine u vezi sa Zoi Kravic

1699102563_profimedia-0762436772.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Čening Tejtum nedavno je verio Zoi Kravic nakon dve godine veze, piše Pipi na osnovu svojih neimonovanih izbora.

- Trebalo mu je neko vreme da se oseća srećnim i da pronađe novi život. Ne može da prestane da se smeje kada je sa njom. Veoma su slatki zajedno - rekao je izvor o glumcu koji se 2019. godine razveo od glumice Džene Devan.

Kravic je pokazala svoj verenički prsten kada su ona i zvezda "Magičnog Majka" fotografisani napuštajući zabavu za Noć veštica prošle subote.

Kravic i Tejtum su se prvi put sreli kada je Kravic izabrala Tejtum za ulogu u njenom predstojećem rediteljskom debiju.

- On me zasmejava i oboje zaista volimo umetnost i razgovaramo o umetnosti i istraživanju zašto radimo to što radimo - rekla je Kravic za GK o svojoj vezi sa Tejtumom u novembru 2022.

Par se još uvek nije zvanično oglasio u vezi sa navnodima o njihovoj veridbi.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas