Oglas
· · Komentari: 0

"Za snajku imam poseban poklon": Ceca proslavila rođenje drugog unuka, otkrila kako je Bogdana i na koga liči Krstan

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović postala je baka po drugi put juče kada je njena snaja, Bogdana Ražnatović, na svet donela drugog dečaka

1681798687_33a892f2636b8e8c7f6354ded6e885aba35bae2a.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Sinoć je povodom prinove organizovano veliko slavlje u porodičnoj kući na Dedinju kome su prisustvovali njihovi prijatelji i brojne kolege. Pevačica se u jednom tenutku tokom proslavlje obratila medijima u poptuno opuštenom izdanju, noseći farmerke i belu majicu, spremna da uživa u trenutku za pamćenje.

- Veselim se. To je blagoslov od Boga, imam tu sreću da dobijem drugog unuka, ja se nadam da ću i imati desetoro unučadi. Divno je što se rodila na današnji dan, na Arkanov rođendan, sve se namestilo, rodio se na rođendan svog pokojnog deke. Beba je medena, liči na brata Željka. On je krofna, velika je beba. Plašila sam se da ga uzmem u ruke. Željko je video bebu, zvala ga je mama preko video poziva, on je rekao da je mali i da je sladak. Čekamo reakciju uživo - rekla je Ceca, a potom otkrila kako se Bogdana oseća.

- Bogdana i beba su sjajno, sve je dobro. Čuli smo se 780 puta danas, zvali smo je. Željko već jeste veselo i živahno dete, Krstan se toliko šutirao u stomaku - rekla je Ceca.

Ceca je rekla da za snaju ima poseban poklon za snaju, ali kako je to iznenađenje, nije želela da o njemu detaljnije govori:

- Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas