· · Komentari: 0

Zabrana prilaska čoveku koji je uhodio Kijana Rivsa: Glumac ponovo ima problem sa obožavaocima

Kijno Rivs suočava se sa novim problemom

1675329350_profimedia-0648623030.jpg
Foto: Profimedia

Čoveku koji je uhodio Kijana Rivsa dodeljena je privremena zabrana prilaska. On je navodno  više puta ušao na imovinu glumca u pokušaju da dokaže da su u srodstvu, prenosi TMZ.

Advokat Kijana pojavio se na sudu u utorak da traži zaštitu za Rivsa i njegovu partnerku Aleksandru Grant od prolaznika koji ih "maltretira mesecima", prenose strani mediji.

Glumac koji poseduje imanje od 5,6 miliona dolara i od 5.607 kvadratnih stopa u Holivudu angažovao je firmu za obezbeđenje da istraži čoveka koji ih je uhodio nakon što se stalno pojavljivao u njegovoj kuć. Na sigurnosnim snimcima vidi se kako viri preko zidova i šeta otvorenom terasom. Zatim se vratio sledećeg jutra, ostavljajući sumnjiv ranac na imanju, koji je uključivao komplet za DNK testiranje kojim je hteo da dokaže da su on i Kijano u krvnom srodstvu.'

Kianuov tim takođe tvrdi da je postavljao i uznemirujuće poruke na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da Kijano ima problem sa ljudima koji pokušavaju da dođu do njega. U 2014. godini, nepoznata žena je navodno zalutala u Rivsov dom, a otkrio ju je tim za čišćenje - nakon što se skinula i skočila u bazen. Incident se dogodio samo dva dana nakon što je glumac drugu ženu pronašao u svojoj biblioteci.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.