Oglas
· · Komentari: 0

"Zaljubila sam se u drugog, htela sam da se ubijem": Rada Manojlović ostavila Milana Stankovića zbog NJEGA - "Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog"

Pevačica rešila da otkrije malo poznate detalje iz svog ljubavnog života

1688383178_rada_manojlovic_17052023_0043.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Rada Manojlović izgradila je uspešnu karijeru. Od kada je zakoračila na scenu "Zvezda Granda" do danas uspela je svojim talentom i trudom da se izbori za svoje mesto pod estradnim nebom.

NJena veza sa Milanom Stankovićem na početku karijere privlačila je veliku pažnju javnosti. Međutim, malo ko zna da su okončali vezu zbog Momira Gajića.

Pevačica je priznala da se zaljubila u košarkaškog agenta dok je bila u vezi sa Milanom. Iako su se u početku trudili da sakriju vezu, sve je isplivalo na videlo kada je Momir počeo da se pojavljuje na Radinim nastupima.

NJihova veza se okončala nakon tri godine, a Momir je nakon razlaza kratko izjavio za domaće medije:

“Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom”.

Pevačica je nakon toga poručila da je on mrtav za nju:

"Sa bivšim dečkom raskinula sam pre pet i po meseci i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao “bivši dečko Rade Manojlović” - prokomentarisala je, pa dodala zbog čega su raskinuli:

"Pored moje karijere, smetala nam je i daljina. U vezi je bilo i prelepih trenutaka, ali i daljina je učinila svoje. On živi i radi u Americi, a ja u Srbiji. Neko vreme smo uspevali da uskladimo obaveze i viđamo se, ali česta razdvojenost je presudila".

Za kraj je poručila bila da su sve od sebe dali, ali da im veza nije uspela:

"Moj tata i on su imali sasvim normalan i korektan odnos, i verujem da je moj tata, isto kao i moj bivši dečko, malo manipulisan. Tri godine smo bili zajedno i sve što sam imala da kažem o njemu već je rečeno. Nije nam išlo najbolje u poslednje vreme. I on i ja dali smo sve od sebe. Ali ne vredi, kad ne ide, ne ide".

Foto: ATA images

Pevačica je emisiji "Sceniranje" koja se emituje na Kurir televiziji otkrila da je Momir bio razlog raskida veze sa Milanom:

- Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo. Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do posljednjeg dana živeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega. Neću reći dete, nego kao, eto, da sam moja majka. Možda sam ja izgubila neki osjećaj muškarca. Otkud znam. Ali se desilo to da sam se ja zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htela da se ubijem. Jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je... Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim. Ja sam znala šta će i da će tako da bude. Da, pa ne može sa pevačicom da bude svako. Mislim, naš posao nije baš idealan.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas